Search

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξαπλώνεις, να ξεκουράζεσαι, σε καθαρά σεντόνια και φρεσκοπλυμένα σκεπάσματα!

Τα κλινοσκεπάσματα, όπως και το στρώμα, στο κάθε σπίτι, καταρχήν για λόγους υγιεινής, είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση και οφείλουν να παραμένουν προσεγμένα και καθαρά.

Δεν είναι καθόλου ευχάριστο ούτε καν σαν σκέψη, αλλά όσο και να φροντίζουμε για την καθαριότητα στους χώρους του σπιτιού, ειδικά τα παπλώματα και τα μαξιλάρια, λόγω των υλικών και της φύσης κατασκευής τους, προσφέρουν το τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη ακάρεων και αλλεργιογόνων.

Σκόνη, νεκρά κύτταρα που καθημερινά αποβάλει το σώμα μας, υπολείμματα τροφών, σωματικά υγρά, ιδρώτας, συγκρατούνται στο εσωτερικό τους.

Τα κατοικίδια που υπάρχουν σε πολλά σπίτια, είναι μεν μέρος της οικογένειας, αλλά μεταφέρουν τα δικά τους ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς, που και τα αυτά βρίσκουν τον ιδανικό “βιότοπο” στο εσωτερικό των παπλωμάτων και των μαξιλαριών!

Έχουν παρουσιαστεί μελέτες που αναφέρουν πως σε ένα τυπικό πάπλωμα μπορεί να υπάρχουν έως και 20.000 ακάρεα σκόνης σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό, μαζί με βακτήρια και σπόρια μυκήτων!

Είναι δύσκολο να αποφύγουμε πλήρως τα ακάρεα μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, μπορούμε να περιορίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τον αριθμό τους και τη δυνατότητά τους να πολλαπλασιάζονται, πλένοντας τακτικά το πάπλωμα, τις κουβέρτες, τα μαξιλάρια και το ανώστρωμα τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο. Αυτό περιορίζει τις συνθήκες που τα ευνοούν, προσφέροντας έτσι έναν πραγματικά υγιεινό ύπνο.

Ο τακτικός καθαρισμός τους είναι μια αναγκαιότητα.

Στο FreshClean η καθαριότητα είναι η δουλειά μας. Σεβόμαστε τον άνθρωπο, σεβόμαστε το περιβάλλον.

Ειδικά τα σεντόνια,τα μαξιλάρια, τα παπλώματα και οι κουβέρτες πλένονται αυστηρώς μεμονωμένα! Ποτέ δεν θα πλύνουμε μαζί τα είδη δύο διαφορετικών προσώπων! ΠΟΤΕ!

Ακολουθώντας την καταλληλότερη κάθε φορά μέθοδο, καθαρίζουμε σε βάθος κάθε τύπο παπλώματος, είτε απλό, είτε μάλλινο είτε πουπουλένιο.

Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα απορρυπαντικά και μαλακτικά και όχι απορρυπαντικά κακής ποιότητας που καταστρέφουν τον όγκο του παπλώματος και το ύφασμα.

Στο τέλος της επεξεργασίας, θα έχετε το πάπλωμά σας καθαρό και υγιεινό!

Θα σας το επιτρέψουμε σε συσκευασία κατάλληλη για μεταφορά, που θα το διατηρήσει καθαρό και φρέσκο.

Το να καθαρίζετε τα παπλώματα, όλα τα κλινοσκεπάσματα, τα μαξιλάρια, τα σεντόνια και τους υπνόσακους, δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολο!

Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε για τους δικούς σας λόγους να τα κουβαλάτε στο δρόμο, στο FreshClean σας προσφέρουμε μια εύκολη συλλογή και παράδοση από το σπίτι και το χώρο εργασίας σας!

null

ΔΩΡΕΑΝ Φύλαξη

Το ξέρουμε πως πολλές φορές, μπορεί να μην υπάρχει χώρος για την αποθήκευση των παπλωμάτων στο σπίτι. Μην ανησυχείτε για αυτό όμως! Μέχρι να τα χρειαστείτε και για διάστημα μέχρι έξι μήνες, θα σας τα φυλάξουμε εμείς, ΔΩΡΕΑΝ!

null

Πουπουλένια

Αν το πάπλωμά σας είναι πουπουλένιο τότε μην το πλύνετε μόνοι σας! Τα πούπουλα είναι πολύ ιδιαίτερο υλικό που χρειάζονται ιδιαίτερο τρόπο επεξεργασίας. Ακόμα και εάν το  προστατεύετε με παπλωματοθήκη, μόνο το σωστό πλύσιμο και στέγνωμα θα διαφυλάξει την επένδυσή σας!

null

Παιδικά

Τα παπλώματα των παιδιών θέλουν επιπλέον προσοχή και φροντίδα, από την ήδη αυξημένη που απαιτεί το είδος. Χρειάζονται τακτικότερο πλύσιμο και πολλές φορές με διαφορετικές μεθόδους και απορρυπαντικά.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Λόγω της φύσης των υλικών και του τρόπου χρήσης τους, τα παπλώματα, ειδικά τα πουπουλένια παπλώματα, απαιτούν τακτική και επαγγελματική περιποίηση και φροντίδα.

Με το επαγγελματικό καθάρισμα, θα διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και θα παραταθεί η διάρκεια ζωής τους.

Συνήθως καθαρίζονται στη γενική καθαριότητα της άνοιξης, μια φορά το χρόνο, αλλά εάν χρησιμοποιούνται καθημερινά ή πολύ συχνά, τότε είναι απαραίτητος ένας τουλάχιστον ακόμα καθαρισμός στο μέσο της σεζόν χρήσης τους.

Στο FreshClean χρησιμοποιούμε επώνυμα και επαγγελματικά απορρυπαντικά και μαλακτικά, με υποαλλεργικά χαρακτηριστικά.

Εάν όμως για συγκεκριμένους δικούς σας λόγους θέλετε το πλύσιμο των παπλωμάτων σας να γίνει με τα δικά σας απορρυπαντικά και μαλακτικά, ευχαρίστως θα το κάνουμε για εσάς!

Για το κάθε είδος, καταρχήν, ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, μιας και αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος να μας πει για τον τρόπο χειρισμού του κάθε είδους, μέσα από τη σήμανση στην ετικέτα πληροφοριών.

Εφόσον η επεξεργασία του είδους μπορεί να γίνει με τον τρόπου του στεγνού καθαρισμού (dry clean) τότε ΝΑΙ, μπορείτε να το ζητήσετε!

Υπηρεσίες & Τιμές για Καθάρισμα Παπλωμάτων/Κουβερτών/Μαξιλαριών

ΚατηγορίαΕίδοςΕργασίαΧρόνος ΠαράδοσηςΑξία
ΡουχισμόςΠαντελόνιΚαθάρισμα1-2 ημέρες4,00€
ΡουχισμόςΠαντελόνιΣιδέρωμα0-1 ημέρα2,00€
Share via
Send this to a friend