Search

Λίγα πράγματα είναι είναι πιο σημαντικά στην ζωή κάθε γυναίκας από την ημέρα του γάμου της. Όλα πρέπει να είναι τέλεια, μοναδικά, προσεγμένα!

Με τη λέξη και μόνο γάμος, όλοι σκέφτονται τη νύφη, το πόσο όμορφη και χαρούμενη είναι με το νυφικό της! Θα το φορέσει μια μόλις φορά, αλλά είναι το πιο σπουδαίο φόρεμα που θα έχει φορέσει ποτέ, θα δημιουργήσει με αυτό αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή! Πρέπει να είναι πεντακάθαρο, χωρίς ατέλειες, πρέπει να στέκεται τέλεια πάνω στο σώμα της, να μεταφέρει φρεσκάδα, να μεταδίδει τον ενθουσιασμό της!

Διαφορετικά και υπερ-ευαίσθητα υφάσματα, περίτεχνα κεντήματα και στολίδια, ασύμμετρα κοψίματα, κάνουν όμως την φροντίδα του νυφικού μια δύσκολη υπόθεση. Ακόμα και οι πρόβες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, πχ λεκέδες από καλλυντικά και αποσμητικά δεν φαίνονται αμέσως, αλλά εύκολα δημιουργούν αποχρωματισμούς!

Την ημέρα του γάμου και της δεξίωσης επίσης, το νυφικό ή το νυφικό φόρεμα θα ταλαιπωρηθούν πολύ! Σκόνη, ιδρώτας, λιπαρότητα σώματος, καλλυντικά, λεκέδες από τροφές και ποτά θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα αν δεν επεξεργαστούν σωστά και γρήγορα αμέσως μετά.

 Στο Fresh Clean, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική στιγμή είναι ο γάμος, πόσο σπουδαία είναι η σωστή φροντίδα του νυφικού και του νυφικού φορέματος, πόσο το αξίζει η κάθε νύφη. 

Δεν έχει σημασία αν είναι πολύ ακριβό ή όχι,  είναι σίγουρα πολύτιμο με τον δικό του τρόπο!

Έχοντας την πείρα ετών, ακολουθούμε όλες τις οδηγίες χειρισμού, τις σωστές πρακτικές εφαρμογής για την ασφάλεια του κάθε νυφικού. Πραγματοποιώντας πολλαπλές επιθεωρήσεις σε κάθε στάδιο επεξεργασίας, το καθαρίζουμε με την σωστή για κάθε περίπτωση μέθοδο, έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το καθάρισμα νυφικού είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδος νυφικού. Μπορούμε να παραλάβουμε, να επεξεργαστούμε και να αποστείλουμε με ασφάλεια σε κατάλληλη συσκευασία νυφικά από όλη την Ελλάδα!

Λόγω της διαφορετικότητας του κάθε νυφικού, η τιμή για την περιποίησή του δεν μπορεί να προκαθοριστεί μιας και εξαρτάτε από πάρα πολλούς παράγοντες.

Να είστε όμως σίγουροι πως επιλέγοντας τη συνεργασία του FreshClean, εκτός από το τέλειο αποτέλεσμα, η τιμή που θα λάβετε από μας θα είναι η καλύτερη που θα βρείτε, θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη!

==============

Το κάθε νυφικό είναι πολύτιμο με πολλούς τρόπους. Εκτός του ότι μπορεί να είναι πολύ ακριβό, (ίσως να είναι το ακριβότερο φόρεμα που θα φορέσετε ποτέ) ή να είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο, αν και θα φορεθεί μόλις μια φορά, θα κρατήσει μερικές από τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας!

Για να διατηρήσετε το νυφικό σας, είναι απαραίτητο να το καθαρίσετε και να το αποθηκεύσετε με τον σωστό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν αλλοιώσεις και φθορές.

null

Πριν το γάμο και τη δεξίωση

Θα ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το νυφικό σου και θα το φροντίσουμε στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Στην ομορφότερη μέρα της ζωής σου θα λάμπει μαζί σου!

null

Μετά το γάμο και τη δεξίωση

Αφού τελειώσει η ξεχωριστή σου μέρα, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να αποκαταστήσουμε το όποιο πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί και να κάνουμε το νυφικό ή το νυφικό σου φόρεμα να είναι πραγματικά σαν καινούριο!

null

Φωτογράφηση NextDay

Έχεις προγραμματίσει φωτογράφιση με νυφικό για τις επόμενες μέρες; Μην ανησυχείς! Μετά την ταλαιπωρία της δεξίωσης, θα το κάνουμε να έχει πάνω σου τη φόρμα που πρέπει!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Για το σιδέρωμα ή το φρεσκάρισμα, ΝΑΙ, μπορεί να γίνει παράδοση την ίδια ημέρα.

Για καθάρισμα ο κανονικός χρόνος είναι 48Ω ή δύο εργάσιμες ημέρες, υπάρχει όμως η δυνατότητα περαιτέρω συνεννόησης κατά περίπτωση.

ΟΧΙ, η υπηρεσία του καθαρισμού για κάθε είδος, περιλαμβάνει όλες τις επόμενες υπηρεσίες: πλύσιμο (με την ενδεδειγμένη κάθε φορά μέθοδο), στέγνωμα, φρεσκάρισμα, σιδέρωμα, συσκευασία.

Για το κάθε είδος, καταρχήν, ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, μιας και αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος να μας πει για τον τρόπο χειρισμού του κάθε είδους, μέσα από τη σήμανση στην ετικέτα πληροφοριών.

Εφόσον η επεξεργασία του είδους μπορεί να γίνει με τον τρόπου του στεγνού καθαρισμού (dry clean) τότε ΝΑΙ, μπορείτε να το ζητήσετε!

Υπηρεσίες & Τιμές για Καθάρισμα Νυφικού

ΚατηγορίαΕίδοςΕργασίαΧρόνος ΠαράδοσηςΑξία
ΡουχισμόςΠαντελόνιΚαθάρισμα1-2 ημέρες4,00€
ΡουχισμόςΠαντελόνιΣιδέρωμα0-1 ημέρα2,00€
Σιδέρωμα νυφικού / Φρεσκάρισμα νυφικού ΠΡΙΝ το γάμο Καλέστε μας!
Καθάρισμα νυφικού ΠΡΙΝ το γάμο Καλέστε μας!
Σιδέρωμα νυφικού / Φρεσκάρισμα νυφικού για Day After φωτογράφηση Καλέστε μας!
Καθάρισμα νυφικού ΜΕΤΑ το γάμο Καλέστε μας!