Search

Ξεκινήσαμε την επαγγελματική μας πορεία το 2005, με έναν και μόνο σκοπό: Να παρέχουμε τις υψηλής αξίας υπηρεσίες και ευκολίες για όλες τις ανάγκες καθαριότητα και φροντίδας ρούχων, δερμάτινων και οικιακών ειδών στην πόλη μας (και όχι μόνο…)

Για να το καταφέρουμε αυτό, ξέραμε πως έπρεπε να προσφέρουμε ένα διαφορετικό είδος υπηρεσιών σε οικογένειες και επαγγελματίες.

 

Υπηρεσίες που θα είναι προσιτές και σταθερές στην ποιότητά τους. Ξέραμε πως δεν δεν έπρεπε να κάνουμε συμβιβασμούς, πως έπρεπε να γίνουμε αυστηροί με τους εαυτούς μας γιατί αυστηρά θα μας κρίνετε και εσείς.

 • Έτσι, επενδύσαμε και συνεχίζουμε να επενδύουμε όσο κανείς άλλος στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, με κριτήριο την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος.
 • Δημιουργήσαμε υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής από το σπίτι ή την έδρα της επιχείρησης, ξέροντας πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής το απαιτεί αυτό.
 • Σεβόμαστε απόλυτα τους κανόνες υγιεινής, ειδικά όσον αφορά στον καθαρισμό των ρούχων και των κλινοσκεπασμάτων. ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ δεν πλένουμε μαζί τα είδη δύο διαφορετικών ανθρώπων, έστω και εάν αυτό έχει μεγαλύτερο κόστος σε μας.
 • δδδδδ
 • Συνειδητά, επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε ακριβότερα, επώνυμα και ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων, αρώματα ρούχων και υλικά συσκευασίας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας.
 •  
 • Δώσαμε τη δυνατότητα online παραγγελίας καθαρισμού ρούχων και όλων των οικιακών ειδών, μια υπηρεσία που είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που το εφαρμόζουμε
 • Παρέχουμε ειδικές τιμές και υπηρεσίες στους επαγγελματίες του χώρου της ένδυσης (εμπορικά καταστήματα) για τα είδη που έχουν προς πώληση ή ως aftersale υποστήριξη
 • Εντάξαμε την μηχανογράφηση σε όλη τη διαδικασία παραλαβής, επεξεργασίας και παράδοσης των ειδών για να έχουμε πλήρη έλεγχο της ποιότητας και να ελαχιστοποιήσουμε τις παραλήψεις.
 • Δημιουργήσαμε ευέλικτα πακέτα προσφορών για όλες μας τις υπηρεσίες, ειδικά τις όσον αφορά στις εποχικές (πχ για καθάρισμα κουρτινών, πλύσιμο παπλωμάτων κτλ)
 • Είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο επαγγελματισμού των συνεργατών μας, που μας επιτρέπουν να παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες καθαρισμού δερμάτινων ειδών, ειδών γούνας αλλά και βαφής ρούχων

Το FreshClean είναι συνώνυμο της συνέπειας, της ειλικρίνειας, της ποιότητας και της οικονομίας σε όλες τις υπηρεσίες καθαρισμού που μπορεί να αναλάβει.

και αυτό γιατί...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Αυτό που θέλετε εσείς, το θέλουμε και εμείς: ποιότητα, συνέπεια, ευγένεια, χαμηλές τιμές, προσφορές!

ΕΙΜΑΣΤΕ... ΠΑΝΤΟΥ!

Μπορούμε να έρθουμε σε εσάς, να πάρουμε τα είδη σας και να σας τα επιτρέψουμε όταν είναι έτοιμα!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Υποστηρίζουμε την πολύτεκνη οικογένεια, με εδικές στα είδη που έχει μεγαλύτερη ανάγκη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟΙ

Χωρίς αυτό να είναι σε βάρος της ποιότητας, μπορούμε να παραδώσουμε τα είδη σας ακόμα και την ίδια ημέρα!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ξέρουμε πως η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη για όλους, έτσι, διατηρούμε τις τιμές μας όσο χαμηλότερα γίνεται.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

Μας αρέσουν οι σχέσεις που κρατάνε, θέλουμε να μας εμπιστεύονται και προσπαθούμε καθημερινά για αυτό.

Share via
Send this to a friend