Search
Καθάρισμα και Βαφή σε Δερμάτινα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αγορά ενός δερμάτινου ή σουέτ είδους, είναι μια επένδυση που πρέπει να προστατευθεί. Αν και υπάρχουν πράγματα που μπορεί να γίνουν στο σπίτι για ένα βασικό επίπεδο συντήρησης, ο καθαρισμός σε τακτική βάση (τουλάχιστον μία φορά το χρόνο) είναι αυτό που θα διατηρήσει το φινίρισμα και θα αυξήσει την ανθεκτικότητά τους, κρατώντας τα σαν καινούρια!

Εκτός από τη φθορά χρήσης των δερμάτινων και σουέτ, μπορεί να παρουσιαστούν διάφορες αλλοιώσεις και απρόοπτα (από την ατμοσφαιρική ρύπανση, λεκέδες βροχής, φαγητού κτλ). Οι γιακάδες στα μπουφάν και τα σακάκια είναι ένα πολύ συνηθισμένο σημείο εμφάνισης προβλημάτων που σχετίζονται με χρωμοσαμπουάν, καλλυντικά, αποσμητικά κ.ά.

Το να καθαριστούν οι λεκέδες είναι ένα μόνο κομμάτι της ειδικής επεξεργασίας που χρειάζονται τα δερμάτινα και σουέτ. Το ποιο κρίσιμο κομμάτι της επεξεργασίας τους είναι η αποκατάσταση των φυσικών ελαίων που έχουν, έτσι ώστε να παραμένουν μαλακά, χωρίς να “σπάνε”. Αν αυτό δεν γίνει έγκαιρα και σωστά, η διάρκεια ζωής τους μπορεί να μειωθεί κατά πολύ!

Στο FreshClean, με τη χρήση της κατάλληλης κάθε φορά τεχνολογίας, έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ακόμα και την πιο δύσκολη περίπτωση σε όλα σχεδόν τα δερμάτινα είδη: δερμάτινα αθλητικά σακάκια, δερμάτινα παλτό, δερμάτινα γιλέκα, δερμάτινα παντελόνια, δερμάτινες φούστες, δερμάτινα μπουφάν, δερμάτινα μπουφάν μοτοσυκλέτας, σουέτ μπουφάν, σουέτ σακάκια κτλ.

Η εξειδικευμένη Ομάδα μας, μπορεί να αφαιρέσει σημάδια και λεκέδες, να καλύψει μικρές γρατζουνιές και να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική τους κατάσταση τα πολύτιμα ρούχα σας!

Με επαγγελματική φροντίδα, μπορούμε να φέρουμε πίσω στη ζωή ακόμα και δερμάτινα και σουέτ ρούχα που έχετε ξεχάσει και εγκαταλείψει στην ντουλάπα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την επένδυσή σας για πολλά, πολλά χρόνια!

Μπορούμε να αναλάβουμε και την αλλαγή χρώματος και βαφή για οποιοδήποτε δερμάτινο είδος, υπηρεσία που είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε περιπτώσεις τοπικών ή εκτεταμένων αποχρωματισμών, γρατζουνιών ή απλά για ανανέωση!

Τα φυσικά δέρματα είναι μοναδικά είδη, με ξεχωριστή συμπεριφορά από αντικείμενο σε αντικείμενο και ο καθαρισμός και η αποκατάστασή τους μπορεί να είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία.
Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας πως, για την σωστή φροντίδα του αντικειμένου σας, συνήθως χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες για να παραλάβετε, αλλά ο χρόνος αυτός μπορεί να ποικίλει, λόγω της πολυπλοκότητας των διαδικασιών που σχετίζονται με τον καθαρισμό, όπως πχ ο βαθμός φθοράς, το εύρος των λεκέδων και αλλοιώσεων, οι τυχόν ειδικές απαιτήσεις για αλλαγές ή / και επιδιορθώσεις.

Μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό ή βαφή δερμάτινων ειδών από όλη την Ελλάδα! Επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους για να σας ενημερώσουμε. Μόλις λάβουμε τα αντικείμενά σας, θα τα επιθεωρήσουμε και θα σας δώσουμε μια τιμή και έναν εκτιμώμενο χρόνο επεξεργασίας. Εάν είστε ευχαριστημένοι, θα προχωρήσουμε, εάν όχι θα σας επιστρέψουμε το πακέτο σας την επόμενη μέρα χωρίς δική σας χρέωση.

null

Πριν το γάμο και τη δεξίωση

Θα ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το νυφικό σου και θα το φροντίσουμε στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Στην ομορφότερη μέρα της ζωής σου θα λάμπει μαζί σου!

null

Μετά το γάμο και τη δεξίωση

Αφού τελειώσει η ξεχωριστή σου μέρα, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να αποκαταστήσουμε το όποιο πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί και να κάνουμε το νυφικό ή το νυφικό σου φόρεμα να είναι πραγματικά σαν καινούριο!

null

Φωτογράφηση NextDay

Έχεις προγραμματίσει φωτογράφιση με νυφικό για τις επόμενες μέρες; Μην ανησυχείς! Μετά την ταλαιπωρία της δεξίωσης, θα το κάνουμε να έχει πάνω σου τη φόρμα που πρέπει!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ο καθαρισμός ή η βαφή των δερμάτινων ειδών είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα.

Ειδικά για αυτά τα είδη, όπως και για τα γούνινα είδη και τις βαφές ρούχων, ο χρόνος παράδοσης είναι επτά (7) ημέρες αλλά μπορεί να είναι κατά περίπτωση μεγαλύτερος ή μικρότερος.

Με την παράδοση του κάθε είδους θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παράδοσης.

ΟΧΙ, η υπηρεσία του καθαρισμού για κάθε είδος, περιλαμβάνει όλες τις επόμενες υπηρεσίες: πλύσιμο (με την ενδεδειγμένη κάθε φορά μέθοδο), στέγνωμα, φρεσκάρισμα, σιδέρωμα, συσκευασία.

Στα δερμάτινα είδη, στα σουέτ και στις γούνες, δεν μπορεί να γίνει στεγνό καθάρισμα. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για το προς επεξεργασία είδος. Ο καθαρισμός αυτών γίνεται με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, με χρήση ειδικού εξοπλισμού από εξειδικευμένο και έμπειρο σε αυτό προσωπικό.

Υπηρεσίες & Τιμές για Καθάρισμα Δερμάτινων

ΚατηγορίαΕίδοςΕργασίαΧρόνος ΠαράδοσηςΑξία
ΡουχισμόςΠαντελόνιΚαθάρισμα1-2 ημέρες4,00€
ΡουχισμόςΠαντελόνιΣιδέρωμα0-1 ημέρα2,00€
Share via
Send this to a friend