Search

Οι κουρτίνες, είναι ένα από τα βασικότερα αλλά και από τα πιο ακριβά αντικείμενα σε κάθε σπίτι.

Η διακόσμηση πάντα ξεκινά από αυτές. Κυριαρχούν στον χώρο που είναι τοποθετημένες και καθορίζουν τα πάντα σε αυτόν: τη λειτουργικότητα, τη θέση, το στυλ, τα χρώματα.

Είναι όμως και μέρος της προστασίας μας: μας επιτρέπουν να ζούμε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα αλλά και προφυλάσσουν έπιπλα και συσκευές από την πολύ επικίνδυνη έκθεση στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία, φιλτράρουν τον αέρα, και συγκρατούν από το περιβάλλον γύρη, σκόνη, καπνό, ατμοσφαιρική ρύπανση, οσμές.

Επιπλέον προβλήματα δημιουργούνται μέσα από το σπίτι: υγρασία, οσμές από το μαγείρεμα, καπνός και στάχτη από το τζάκι, κάπνισμα, ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο αφήνει κατάλυπα οσμών στις κουρτίνες!

Η ταλαιπωρία τους είναι μεγάλη και συνεχής. Όλα αυτά από τα οποία μας προστατεύουν, τα απορροφούν, υπόκεινται στη φθορά που προκαλούν!

Τελικά, ίσως, δεν υπάρχει πιο “δύσκολος αντίπαλος” όσον αφορά την φροντίδα τους από τις κουρτίνες..

Η επαγγελματική και τακτική φροντίδα τους είναι απαραίτητη για να προστατευθεί η επένδυση σε αυτές, ακόμα και εάν δεν υπάρχουν εμφανή προβλήματα. Οι ποιο επικίνδυνοι λεκέδες είναι αυτοί που δεν φαίνονται!

Στο FreshClean, ξέρουμε πόσο σημαντική υπόθεση είναι ο σωστός και πάνω από όλα ασφαλής καθαρισμός των κουρτινών. Έχουμε την εμπειρία, τον εξοπλισμό και τις γνώσεις που πρέπει για να ανταποκριθούμε σε αυτό.

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς θέλουμε να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής τους και να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τις δαπανηρές αντικαταστάσεις. Κανείς δεν μπορεί να αγοράζει κουρτίνες κάθε 3 – 4 χρόνια…

Αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που μας αναλογεί και με μεγάλη προσοχή εξετάζουμε την κάθε κουρτίνα ξεχωριστά. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά υλικά (μεταξωτές, λινές, στόφες, μπροκαρ, βελούδινες, black-out, υφαντές, πλεκτές,σταμπωτές), τόσο διαφορετικοί συνδυασμοί υφασμάτων, μεγεθών και τρόπων ραφής, που μόνο ο σχολαστικός έλεγχος εξασφαλίζει την επιλογή της κατάλληλης κάθε φορά μεθόδου καθαρισμού και σιδερώματος έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο στάδιο της επεξεργασίας, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και με τη κατάλληλη σε κάθε περίπτωση εφαρμογή τους, αφαιρούμε λεκέδες, σκόνη, οσμές, βακτηρίδια, αλλεργιογόνους παράγοντες, διασφαλίζοντας την ασφάλεια της περιουσίας σας ενώ παράλληλα βοηθούμε τα χρώματα να αναδείξουν ξανά την αρχική τους λάμψη!

Ο καθαρισμός κουρτινών είναι είναι μια διαδικασία που απαιτεί πρώτα από όλα εμπιστοσύνη. Για αυτό και εμείς, ανταμείβοντας τις σχέσεις που κρατάνε, όταν έρθει η στιγμή για τη επανάληψη της φροντίδας των κουρτινών σας, θα το κάνουμε με έκπτωση που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 50%!

null

Καινούργιες Κουρτίνες;

Έχετε προγραμματίσει να τοποθετήσετε νέες κουρτίνες; Μετά το ράψιμο και τις τελικές λεπτομέρειες, το σωστό σιδέρωμά τους θα αναδείξει την επιλογή σας! Σαν δώρο από μας, το πρώτο τους καθάρισμα θα το κάνουμε με έκπτωση ακόμα και 50%!

null

Συντήρηση & Φροντίδα

Ισχύει για όλα τα είδη, αλλά ιδικά για τις κουρτίνες, είναι καλύτερα να εμποδίζεις από την αρχή τη συσσώρευση ρύπων παρά να προσπαθείς να αφαιρέσεις λεκέδες που έχουν πλέον εισχωρήσει στην ύφανση. Το επαγγελματικό καθάρισμα δεν είναι πλέον ρίσκο, δεν είναι τόσο ακριβό, δεν είναι δύσκολο!

null

Επαγγελματικοί Χώροι

Ο κάθε επαγγελματικός χώρος, το κάθε γραφείο, πρέπει να είναι και να φαίνεται πιο καθαρό ακόμα και από το σπίτι μας! Εκεί περνάμε ένα μεγάλο μέρος της μέρας μας, εκεί υποδεχόμαστε τους συνεργάτες, τους πελάτες μας. Δεν μπορεί οι κουρτίνες να είναι τσαλακωμένες, να είναι βρώμικες!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Με το επαγγελματικό καθάρισμα, θα διατηρήσεις το ύφασμα των κουρτινών σου σε καλή κατάσταση και θα παρατείνεις τη διάρκεια ζωής τους. Πρέπει να πλένεις τις κουρτίνες σου τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο – μια καλή ιδέα είναι να εντάξεις τη συγκεκριμένη δουλειά στη γενική καθαριότητα της άνοιξης.

Αν δε ζεις σε μεγάλη πόλη όπου υπάρχει πολλή ατμοσφαιρική ρύπανση ή αν χρειάζεται να μειώσεις την παρουσία των αλλεργιογόνων στο σπίτι σου, μια καλή ιδέα είναι να πλένεις τις κουρτίνες σου κάθε τρεις με έξι μήνες. 

ΟΧΙ, η υπηρεσία του καθαρισμού για κάθε είδος, περιλαμβάνει όλες τις επόμενες υπηρεσίες: πλύσιμο (με την ενδεδειγμένη κάθε φορά μέθοδο), στέγνωμα, φρεσκάρισμα, σιδέρωμα, συσκευασία.

Για το κάθε είδος, καταρχήν, ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, μιας και αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος να μας πει για τον τρόπο χειρισμού του κάθε είδους, μέσα από τη σήμανση στην ετικέτα πληροφοριών.

Εφόσον η επεξεργασία του είδους μπορεί να γίνει με τον τρόπου του στεγνού καθαρισμού (dry clean) τότε ΝΑΙ, μπορείτε να το ζητήσετε!

Υπηρεσίες & Τιμές για Κουρτίνες

ΚατηγορίαΕίδοςΕργασίαΧρόνος ΠαράδοσηςΑξία
ΡουχισμόςΠαντελόνιΚαθάρισμα1-2 ημέρες4,00€
ΡουχισμόςΠαντελόνιΣιδέρωμα0-1 ημέρα2,00€
Share via
Send this to a friend